Torte od kartona

Prvi HandBrand blog

Pozdrav svima!

Hvala Vam što ste mi se pridružili.

Moje ime je Jelena Milovanović i ovde ću Vam predstavljati svoje radove.

Ovo je moj prvi blog pa želim da ga iskoristim da Vam se predstavim.

 

Iako sam završila Visoku turističku školu strukovnih studija, pošto posla u struci nije bilo, poslednje tri godine bila sam honorarno zaposlena u jednom pozorištu za decu u Beogradu kao Menadžer za odnose sa javnošću i organizaciju događaja.

Iskreno, pozorište i uopšte umetnost i kultura su me oduvek mnogo više privlačili nego turizam, a posao PR-a je za mene u tom trenutku bio najlepši posao koji sam mogla da zamislim.

Tako je ovaj posao u meni probudio kreativnost, pa sam otkrila još jednu svoju ljubav – scrapbooking. Svideo mi se osećaj da nešto mogu sama svojim rukama da napravim, a da se to nekome dopada, a rad sa papirom delovao je na mene terapeutski i počeo da me opušta.

Pošto je trebalo napraviti tortu od kartona za rođendan moje sestričine, kako bi je ona napunila slatkišima i podelila sa drugarima u vrtiću,Sestra mi je dala neku šemu, a meni ništa nije bilo jasno. Pitala sam je: “Zar se torta ne pravi od brašna, jaja…” Objasnila mi je o čemu se radi a onda smo se bacile na posao.

 

 

 

 

 

 

Od tada sam iz dana u dan sve više napredovala, učila, kreirala, nove ideje su samo navirale i sada, posle godinu dana, ne mogu izbrojati sve kutije, poklon pakovanja, torte od kartona i čestitke koje sam napravila.

Toliko o meni za sada!

Uskoro ću Vam pokazati i postupak izrade nekih od radova.

Pozdravljam Vas!

 

Please follow and like us:
Tagged , , ,

About Jelena Milovanovic

2 thoughts on “Prvi HandBrand blog

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *